Widabo

"Whatever good things we build, end up building us." - Jim Rohn

over widabo bouw

over widabo bouw

WIDABO BOUW kent zijn oorsprong in Maldegem maar is ver daarbuiten gekend voor de vele realisaties die wij met zorg afgewerkt hebben.

Met een team vol passie voor bouw , een grote ‘ will to please ‘, kan je aan geen beter adres zijn voor uw nieuw (bouw)project.

Groot of klein , bouw- of grondwerk, elk project verdient evenwaardig onze aandacht en wordt met de meeste nauwkeurigheid afgeleverd. Uw mening als klant blijft steeds centraal staan tijdens onze persoonlijke communicatie en aanpak.
Widabo Bouw bezit niet enkel de expertise in het bouwvakmanschap, maar specialiseert zich ook in renovatiewerken, betonwerken, grond- en afbraakwerken.

Onze pijlers bestaan onder andere uit; propere werven, kwalitatieve en duurzame materialen, een vlotte afwerking volgens uw planning, vooruitstrevende ideeën zonder uw visie uit het oog te verliezen.

Contacteer ons

Het Widabo Bouw team

Met ons gemotiveerd team staan we klaar voor onze klanten, onze bouwprojecten én voor elkaar. Als jonge dynamische bouwonderneming geven we ons team dan ook de vrijheid om optimaal te groeien. We willen dat je de nodige uitdaging hebt in je job en deze zelf mee vorm kan geven.

We zorgen voor opleidingsmogelijkheden, een stimulerende werkomgeving en toffe collega’s.

Toegankelijke leidinggevenden en collega’s die zeggen waar het op staat, dat is voor ons belangrijk. We zijn rechttoe rechtaan, en we blijven werken aan betere communicatie en een open sfeer.

We denken out of the box en staan open voor nieuwe ideeën.

Bekijk onze vacatures

KENNIS IS MACHT, MAAR ENTHOUSIASME BRENGT IETS IN GANG. - RICHARD BRANSON

Wat doen we

Betonwerken

Wij realiseren betonprojecten voor zowel private, commerciële en industriële sector. Elk betonproject wordt met de meeste expertise en hoogste afwerkingsgraad opgeleverd.

Meer info

Grondwerken

Dankzij onze jarenlange ervaring en vakkennis staan wij garant voor professioneel grondwerk. Volgens planning en een minimum aan last voeren we uw grondwerk met de meeste nauwkeurigheid uit.

Meer info

Bouwwerken

Onze brede bouwkennis maakt dat wij vertrouwd zijn met alle bouwstijlen. U kan bij ons terecht voor de bouw van eengezinswoningen tot villa’s en appartementen.

Meer info

Afbraakwerken

Veilige en zorgvuldig uitgevoerde afbraakwerken zijn bij Widabo Bouw prioritair. De milieurisico’s die sloop-en afbraakwerken met zich mee brengen worden beperkt tot een minimum.

Meer info

Partner voor uw bouwdromen.
Widabo is een professionele en eerlijke partner bij de realisatie van uw nieuwbouw- of renovatieproject.

Ondersteuning in uw groenonderhoud.
Widabo voert alle tuinonderhoud uit op efficiënte wijze
& met de nodige vakkennis.